ZONDAG 16 AUGUSTUS, NIEUW-VENNEP / VAN ZANTENHAL
badge

René Shuman & Angel-Eye



Officiële webshop René Shuman & Angel-Eye



10 jaar Elvis & More...

Het jaarlijkse muziekspektakel van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest!

Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze 'Elvis & More...'-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan.
Deuren open: 18.00u • Aanvang concert: 19.15u • Einde: ca. 22.00u Inmiddels zijn er 6 TV-specials op NPO 2 via Omroep MAX uitgezonden en zijn Shuman & Angel-Eye de meest populaire en bekende act van Nederland in hun genre. Reeds meer dan 100.000 mensen bezochten hun uitverkochte theatershows.

Met de warme en tevens opzwepende stem van René Shuman en zijn vakmanschap op gitaar, de vliegensvlugge piano-vingers van Angel-Eye, de band, dansers en violen kunt u heerlijk genieten van de muziek van Elvis Presley, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en vele anderen.


Officiële website René Shuman & Angel-Eye



Elvis More Shuman & Angel-Eye



. . .

Elvis Presley

Elvis Presley

Dit jaar zou Elvis Presley 80 jaar zijn geworden en op 16 augustus 2015 vieren Shuman & Angel-Eye zijn muziek met een spectaculair memorialconcert. Op die dag brengen miljoenen fans een eerbetoon aan de man die met zijn liedjes de wereld wist te veranderen en hen raakte tot in het diepst van hun hart.

Elvis verkocht tijdens zijn leven in totaal 500 miljoen platen. Daarmee was hij de best verkopende artiest allertijden. Vele artiesten hebben verklaard door Presley te zijn geïnspireerd. Volgens Shuman & Angel-Eye vertegenwoordigt hij de klassieke muziek van de popmuziek en zijn alle songs die op dit moment nog op de radio te horen zijn in basis geïnspireerd op die vroege Rock'n Roll-klanken waarvan hij de grondlegger was. De onbetwiste King Of Rock & Roll.

Live Webcam Graceland © Graceland.com

. . .

René Shuman & Angel-Eye

René Shuman & Angel-Eye dragen met recht de titel Mr. & Mrs. Rock'n Roll. Ze zijn in Nederland de meest populaire en succesvolle artiesten in het genre. Hun bijzondere combinatie staat garant voor een spetterende show en een stevige dosis positieve energie. Duizenden fans volgen hen door Nederland, België en Duitsland.

René werd bekend in de jaren tachtig met zijn succesvolle deelname aan de Soundmixshow. Angel-Eye is vanaf jonge leeftijd componiste, zangeres/pianiste en succesvol producer. Naast zanger en zangeres zijn beide artiesten virtuose instrumentalisten. Deze muzikale duizendpoten weten met hun band en dansers elke zaal weer in vuur en vlam te zetten. René met zijn gitaar en Angel met haar Rock-and-Roll-piano.



. . .

Tickets

Elvis & More 2015

SUPER RANG 1 - zitplaats (incl. Meet & Greet en DVD)

Comfortabele zitplaats op één van de eerste rijen! Met voorafgaand aan het concert een meet&greet én ontvangst van een gesigneerde DVD!
€ 79,--

Elvis & More 2015

RANG 1 - zitplaats

Zitplaats in het voorste blok van de zaal dichtbij het podium.
€ 44,50

Elvis & More 2015

RANG 2 - zitplaats

Zitplaats in het middelste blok van de zaal.
€ 36,50

Elvis & More 2015

RANG 3 - zitplaats

Zitplaats in het laatste blok van de zaal
€ 29,50

SUPER RANG 1    |    incl. meet & greet en DVD!

RANG 1    |    meer info >

RANG 2    |    meer info >

RANG 3    |    meer info >

Uw gegevens

Aanspreking
 
Voornaam

Achternaam

Straat / nr.
 
Postcode/Plaats
  
Land

E-mailadres
 
E-mail (nogmaals)
 
Telefoonnr.
 
Geboortedatum
- -  
Uw favoriete song(s)

Uw bestelling

 
X Zitplaats rang 3 (à € 29,50,-)*

X Zitplaats rang 2 (à € 36,50,-)*

X Zitplaats rang 1 (à € 44,50,-)* LAATSTE PLAATSEN

X Zitplaats super rang 1 (à € 79,00,-)* LAATSTE PLAATSEN
Plaats op eerste rijen + meet&greet + fotomoment + gesigneerde DVD!

X Rolstoelplaats (à € 44,50,-)* LAATSTE PLAATSEN
Een evt. begeleider dient een zitplaats rang 1 te reserveren

Kortingscode
Controleer code   
 

Verzending
 
Administratiekosten (eenmalig per boeking): € 2,25.
 

Bestel nu!

. . .

Busvervoer

Busreis
 
Door de vele aanvragen zal er dit jaar bekeken worden of er busreizen mogelijk zijn met diverse opstapplaatsen. Eind juli wordt bekeken hoeveel animo er is voor busvervoer en welke routes de bussen zullen nemen. Bent u geïnteresseerd? Klik dan op de onderstaande button om uw gegevens achter te laten en ontvang - bij voldoende interesse - eind juli een aanbieding voor uw busticket (retour-reis) waarna u zich hiervoor definitief kunt aanmelden.

. . .

Locatie / bereikbaarheid

Van Zantenhal Nieuw-Vennep
Elvis & More 2015 vindt plaats in de Van Zantenhal
(IJweg 1415, 2152 NB Nieuw-Vennep, www.vanzantenhal.nl)

De Van Zantenhal is een bekende evenementen- / concertzaal waar groepen als de Golden Earring, Belle Perez, Jan Smit en Miss Montreal hun concerten geven. Bij de 'Elvis & More'-show worden alleen zitplaatsen verkocht.

Bij de Van Zantenhal is er ruim voldoende GRATIS parkeergelegenheid. De locatie is rolstoelvriendelijk en er zijn invalidentoiletten aawezig.

Shuttle-vervoer tussen Van Zantenhal en Treinstation Nieuw-Vennep
Vanaf zondagmiddag 16 aug. is er shuttle-vervoer van treinstation Nieuw-Vennep naar de Van Zantenhal. Ook na afloop van het concert is er vervoer naar treinstation Nieuw-Vennep.
U kunt uw treinreis plannen via www.9292ov.nl


. . .

Facts Elvis Presley

1e gouden plaat

Aantal filmrollen

Overleden in

Songs in USA charts

. . .

Vragen?

Connect Events
Postbus 50
6130 AB Sittard (NL)

info@elvisandmore.com
www.elvisandmore.com

+31 (0)35 - 7110300

. . .

Partners

 
Voetbal International
 
Omroep MAX
 
RTV N-H
TV Oranje
De Telegraaf
Connect Events


Uw bestelling wordt verwerkt...