Meld je snel aan! →      
 
HOME TICKETS AGENDA SHOP BOEKINGEN CONTACT
 
 
Tickets René Shuman & Angel-Eye
Agenda René Shuman & Angel-Eye
Contact René Shuman & Angel-Eye
Webshop René Shuman & Angel-Eye
Facebook René Shuman & Angel-Eye

The DREAM Quote

The manager asks how and when; the leader asks what and why.Vandaag jarig

Jan Schra, Rene Verhagen, Roger Waegemans en J.c Poot van harte Gefeliciteerd!
Nieuwe shows! Breda en Rotterdam!

Op 8 november staan René & Angel-Eye in het Chassé Theater in Breda en op 21 december vieren ze Kerst in de Doelen in Rotterdam! Christmas Together!

Dit zijn voorstellingen met hun uitgebreide showorkest inclusief violen, blazers, dansers etc. Be there! Meer info: www.dreamtickets.nl


(2015-09-01)         

Creating new memories!

"We kijken terug op een geweldige 10e editie van Elvis & More... in de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep (Noord-Holland). Wat een plezier, temperament en passie! Jullie waren een top publiek!

We'll keep on playing for you, we'll keep the dream alive!! xxx"

Elvis and More 2015

Elvis and More 2015


(2015-08-18)         
⇑ Inklappen

10 jaar Elvis & More...!Het jaarlijkse muziekspektakel van René Shuman & Angel-Eye waar de muziek van Elvis Presley wordt gevierd vindt dit jaar voor de 10e keer plaats. En dat is reden voor een groot feest!

Mr. & Mrs. Rock'n Roll zullen op 16 augustus, de overlijdensdatum van Elvis, hun unieke memorial show neerzetten in de Van Zantenhal te Nieuw-Vennep. Deze ‘Elvis & More...’-show is een schot in de roos voor de echte muziekliefhebbers. Een inspirerende muziekshow met vele verrassingen waarbij het lijkt alsof de sluiers van het hiernamaals even voor u open gaan.

Inmiddels zijn er 6 TV-specials op NPO 2 via Omroep MAX uitgezonden en zijn Shuman & Angel-Eye de meest populaire en bekende act van Nederland in hun genre. Reeds meer dan 100.000 mensen bezochten hun uitverkochte theatershows.

Met de warme en tevens opzwepende stem van René Shuman en zijn vakmanschap op gitaar, de vliegensvlugge piano-vingers van Angel-Eye, de band, dansers en violen kunt u heerlijk genieten van de muziek van Elvis Presley, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis en vele anderen.

Meer info en tickets: www.elvisandmore.com of +31 (0)35-7110300!


(2015-04-24)         
⇑ Inklappen

9 mei a.s. op NPO2: Best of René Shuman & Angel-Eye!
"The best of René Shuman & Angel-Eye, de mooiste songs van de afgelopen 10 jaar in een prachtige compilatie. Met de warme opzwepende stem van René Shuman en zijn vakmanschap op gitaar, de vliegensvlugge piano-vingers van Angel-Eye, de band, dansers en violen kunt u heerlijk geniete... Lees meer

Valentijnsdag! 5-jarig huwelijk René & Angel-Eye
  Op Valentijnsdag 2010 stapten René & Angel-Eye op Hawaï in het huwelijksbootje! Vandaag feliciteren wij hen met hun 5-jarig huwelijksjubileum! Lees meer

[Meer nieuws...]

 

© 2015 Always-Online BV. All rights reserved.